Bizar: "Ongeschikte moeders moeten onder dwang anticonceptie krijgen" (video)

Bizar: "Ongeschikte moeders moeten onder dwang anticonceptie krijgen" (video)

Het is een kwestie die de mensen tot op het bot verdeelt: moeten 'ongeschikte moeders' (vrouwen die bijvoorbeeld lijden aan een verstandelijke beperking of psychische ziekte) wel kinderen kunnen krijgen? De Beraadgroep Verplichte Anticonceptie vindt in ieder geval van niet; in een bizar voorstel pleiten zij ervoor dat zulke vrouwen verplicht een anticonceptiemiddel toegediend moeten krijgen. Cees de Groot vertelt erover in gesprek met het AD.

Bekijk het interview met Cees de Groot hieronder.

Bizar: &quot;<em>Ongeschikte moeders</em> moeten onder dwang anticonceptie krijgen&quot; (video) Het is een kwestie die de mensen tot op het bot verdeelt: moeten 'ongeschikte moeders' (vrouwen die bijvoorbeeld lijden aan een verstandelijke beperking of psychische ziekte) wel kinderen kunnen krijgen? De Beraadgroep Verplichte Anticonceptie vindt in ieder geval van niet; in een bizar voorstel pleiten zij ervoor dat zulke vrouwen verplicht een anticonceptiemiddel toegediend moeten krijgen. Cees de Groot vertelt erover in gesprek met het AD. Bekijk het interview met Cees de Groot hieronder. Bekijk ook Op1: Grote zorgen om verstandelijk gehandicapten tijdens coronacrisis Bekijk deze video » Dinsdag in Down met Johnny: Sem geeft ontroerende presentatie voor zijn zus Bekijk deze video »
Nieuws :
Bizar: "Ongeschikte moeders moeten onder dwang anticonceptie krijgen" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bizar: "Ongeschikte moeders moeten onder dwang anticonceptie krijgen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen