Zien: Geert Wilders aangevallen in Turkse krant, omschreven als "gezicht van racisme"

Zien: Geert Wilders aangevallen in Turkse krant, omschreven als "gezicht van racisme"

Geert Wilders is al jarenlang de meest omstreden politicus van Nederland, zowel in binnen- als buitenland. Na een aanval op Recep Tayyip Erdogan, de Turkse president, moet hij het flink ontgelden in de Turkse kranten: de PVV-leider wordt zelfs omschreven als het "gezicht van haat en racisme".

Zien: <em>Geert Wilders</em> aangevallen in Turkse krant, omschreven als &quot;gezicht van racisme&quot; Geert Wilders is al jarenlang de meest omstreden politicus van Nederland, zowel in binnen- als buitenland. Na een aanval op Recep Tayyip Erdogan, de Turkse president, moet hij het flink ontgelden in de Turkse kranten: de PVV-leider wordt zelfs omschreven als het "gezicht van haat en racisme". AangifteDe onthoofding van de Franse leraar Samuel Paty heeft geleid tot een ongekende diplomatieke crisis in Europa. Nadat president Emmanuel Macron aankondigde strenger op te willen treden tegen radicale moslims, werd hij door de Turkse leider Recep Tayyip Erdogan beledigd. Dat was reden voor Geert Wilders om Erdogan weer te beledigen, waarna de Turkse president aangifte tegen Wilders heeft gedaan. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Geert Wilders over mogelijke sluiting horeca: "Totaal gekkenwerk, helft gaat failliet" (video) Bekijk deze video » Geert Wilders en Farid Azarkan stevig in de clinch: "Relax een beetje!" (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Geert Wilders aangevallen in Turkse krant, omschreven als "gezicht van racisme"

Aangifte
De onthoofding van de Franse leraar Samuel Paty heeft geleid tot een ongekende diplomatieke crisis in Europa. Nadat president Emmanuel Macron aankondigde strenger op te willen treden tegen radicale moslims, werd hij door de Turkse leider Recep Tayyip Erdogan beledigd. Dat was reden voor Geert Wilders om Erdogan weer te beledigen, waarna de Turkse president aangifte tegen Wilders heeft gedaan.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Geert Wilders aangevallen in Turkse krant, omschreven als "gezicht van racisme" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen