Lang leve de liefde: Frank blundert met gokken van leeftijd Mariska

Lang leve de liefde: Frank blundert met gokken van leeftijd Mariska

Het gokken van de leeftijd bij vrouwen is altijd spannend. Als man moet je vaak over eieren lopen, en dat ondervindt ook Frank als hij de leeftijd van Mariska moet gokken. Hij denkt dat ze 43 jaar is, maar wat blijkt: Mariska is net 37 geworden! "Ik zie er toch niet 43 uit?" aldus een gekwetste Mariska.

Bekijk het fragment uit Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Lang leve de liefde</em>: Frank blundert met gokken van leeftijd Mariska Het gokken van de leeftijd bij vrouwen is altijd spannend. Als man moet je vaak over eieren lopen, en dat ondervindt ook Frank als hij de leeftijd van Mariska moet gokken. Hij denkt dat ze 43 jaar is, maar wat blijkt: Mariska is net 37 geworden! "Ik zie er toch niet 43 uit?" aldus een gekwetste Mariska. Bekijk het fragment uit Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Ongemakkelijke situatie in Lang Leve De Liefde: Gijs is naam date vergeten Bekijk deze video » Mariska in Lang leve de liefde niet onder de indruk van Frank: "Dat wordt niks!" Bekijk deze video »
TV :
Lang leve de liefde: Frank blundert met gokken van leeftijd MariskaPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang leve de liefde: Frank blundert met gokken van leeftijd Mariska of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen