Mark Rutte pakt Erdogan aan: "Cartoons van politici horen bij Nederland" (video)

Mark Rutte pakt Erdogan aan: "Cartoons van politici horen bij Nederland" (video)

Mark Rutte is geenszins te spreken over de aangifte van de Turkse president Erdogan aan het adres van Geert Wilders: "Vrijheid van meningsuiting is in Nederland het hoogste goed. En daar horen cartoons bij."

Bomhoed
Erdogan is woest om een cartoon van hemzelf met een bomhoed, waarbij Wilders het woord 'terrorist' schreef en wil de PVV-voorman de mond snoeren. Rutte vindt dat over smaak te twisten valt maar dergelijke spotprenten mogen gemaakt en geplaatst worden: "Cartoons van politici horen erbij." Bekijk het fragment van De Telegraaf hieronder.

Mark Rutte pakt <em>Erdogan</em> aan: &quot;Cartoons van politici horen bij Nederland&quot; (video) Mark Rutte is geenszins te spreken over de aangifte van de Turkse president Erdogan aan het adres van Geert Wilders: "Vrijheid van meningsuiting is in Nederland het hoogste goed. En daar horen cartoons bij." BomhoedErdogan is woest om een cartoon van hemzelf met een bomhoed, waarbij Wilders het woord 'terrorist' schreef en wil de PVV-voorman de mond snoeren. Rutte vindt dat over smaak te twisten valt maar dergelijke spotprenten mogen gemaakt en geplaatst worden: "Cartoons van politici horen erbij." Bekijk het fragment van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Zien: Geert Wilders aangevallen in Turkse krant, omschreven als "gezicht van racisme" Bekijk deze video »
Nieuws :
Mark Rutte pakt Erdogan aan: "Cartoons van politici horen bij Nederland" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte pakt Erdogan aan: "Cartoons van politici horen bij Nederland" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier