Geert Wilders over aangifte Erdogan: "Dat deze dictator mij voor rechter daagt is wereld op zijn kop"(video)

Geert Wilders over aangifte Erdogan: "Dat deze dictator mij voor rechter daagt is wereld op zijn kop"(video)

Geert Wilders reageerde dinsdagmiddag op de aangifte van de Turkse president Erdogan aan zijn adres vanwege het plaatsen van een cartoon en belediging: "Het is veel meer dan onacceptabel dat deze dictator mij een fascist noemt. We weten allemaal dat hij banden met Al Quida en IS heeft en dat die man mij voor de rechter wil dagen is de wereld op zijn kop."

'Aangifte moet van tafel'
De PVV-voorman is blij met de steun van Mark Rutte: "Het is goed dat de premier daar afstand van neemt maar het gaat erom dat die aangifte en mogelijke vervolging van tafel gaat. Het kan toch niet zo zijn dat ik dadelijk in Turkije voor de rechter zal moeten verschijnen." Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder.

Geert Wilders over aangifte <em>Erdogan</em>: &quot;Dat deze dictator mij voor rechter daagt is wereld op zijn kop&quot;(video) Geert Wilders reageerde dinsdagmiddag op de aangifte van de Turkse president Erdogan aan zijn adres vanwege het plaatsen van een cartoon en belediging: "Het is veel meer dan onacceptabel dat deze dictator mij een fascist noemt. We weten allemaal dat hij banden met Al Quida en IS heeft en dat die man mij voor de rechter wil dagen is de wereld op zijn kop." 'Aangifte moet van tafel'De PVV-voorman is blij met de steun van Mark Rutte: "Het is goed dat de premier daar afstand van neemt maar het gaat erom dat die aangifte en mogelijke vervolging van tafel gaat. Het kan toch niet zo zijn dat ik dadelijk in Turkije voor de rechter zal moeten verschijnen." Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Zien: Geert Wilders aangevallen in Turkse krant, omschreven als "gezicht van racisme" Bekijk deze video » Mark Rutte pakt Erdogan aan: "Cartoons van politici horen bij Nederland" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Geert Wilders over aangifte Erdogan: "Dat deze dictator mij voor rechter daagt is wereld op zijn kop"(video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Geert Wilders over aangifte Erdogan: "Dat deze dictator mij voor rechter daagt is wereld op zijn kop"(video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen