Kees van der Staaij: "Ik ben fan van Mike Pence" (video)

Kees van der Staaij: "Ik ben fan van Mike Pence" (video)

Over exact een week zijn de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten. Dan wordt bekend wie de komende vier jaar de machtigste man van de wereld is. De strijd tussen de Donald Trump en Joe Biden is het gesprek van dag in politiek Den Haag. Ook Kees van der Staaij wordt naar zijn mening gevraagd.

Bekijk de video van PowNed hieronder:

Kees van der Staaij: &quot;Ik ben fan van <em>Mike Pence</em>&quot; (video) Over exact een week zijn de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten. Dan wordt bekend wie de komende vier jaar de machtigste man van de wereld is. De strijd tussen de Donald Trump en Joe Biden is het gesprek van dag in politiek Den Haag. Ook Kees van der Staaij wordt naar zijn mening gevraagd. Bekijk de video van PowNed hieronder: Bekijk ook Video: Donald en Melania Trump krijgen bezoek van lookalikes voor Halloween Bekijk deze video » Trump of Biden: wie is beter voor de Nederlandse economie? (video) Bekijk deze video » NOS Jeugdjournaal volgt twee jonge fans van Trump en Biden (video) Bekijk deze video »
TV :
Kees van der Staaij: "Ik ben fan van Mike Pence" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kees van der Staaij: "Ik ben fan van Mike Pence" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen