Vanavond bij Jinek: Lucille Werner, Kenny B, Lilian Marijnissen en meer

Vanavond bij Jinek: Lucille Werner, Kenny B, Lilian Marijnissen en meer

Vanavond bij Jinek:

  • Glen Faria & Kenny B hebben samen het nummer 'Niet Boos Zijn’ uitgebracht. Ze vertellen over de samenwerking en treden uiteraard ook op.
  • Jamai Loman presenteert vanaf deze week het programma Over Winnaars. Een van de mensen die hij daarvoor volgde was Marleen Nieuwkamer, die ten gevolge van een zeer zeldzame aandoening in de laatste weken van haar zwangerschap twee maanden op het randje van de dood balanceerde. Samen zijn ze te gast.

Vanavond bij <em>Jinek</em>: Lucille Werner, Kenny B, Lilian Marijnissen en meer Vanavond bij Jinek: Glen Faria & Kenny B hebben samen het nummer 'Niet Boos Zijn’ uitgebracht. Ze vertellen over de samenwerking en treden uiteraard ook op. Jamai Loman presenteert vanaf deze week het programma Over Winnaars. Een van de mensen die hij daarvoor volgde was Marleen Nieuwkamer, die ten gevolge van een zeer zeldzame aandoening in de laatste weken van haar zwangerschap twee maanden op het randje van de dood balanceerde. Samen zijn ze te gast. Lucille Werner staat op de kandidatenlijst van het CDA voor de verkiezingen van 2021 voor de Tweede Kamer. Ze vertelt erover bij Jinek. Waarom wil ze graag de politiek in? Lilian Marijnissen en Marieke van de Zilver zijn te gast om te praten over het persmoment van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge. Wat vonden ze ervan? Doet het kabinet op dit moment genoeg om het coronavirus onder controle te houden? Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Vanavond bij Jinek: Lucille Werner, Kenny B, Lilian Marijnissen en meer

  • Lucille Werner staat op de kandidatenlijst van het CDA voor de verkiezingen van 2021 voor de Tweede Kamer. Ze vertelt erover bij Jinek. Waarom wil ze graag de politiek in?
  • Lilian Marijnissen en Marieke van de Zilver zijn te gast om te praten over het persmoment van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge. Wat vonden ze ervan? Doet het kabinet op dit moment genoeg om het coronavirus onder controle te houden?

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Jinek: Lucille Werner, Kenny B, Lilian Marijnissen en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen