Op1 gemist? Anne Wensing denkt niet dat lockdown van twee weken helpt (video)

Op1 gemist? Anne Wensing denkt niet dat lockdown van twee weken helpt (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 27 oktober terugkijken.

Anne Wensing denkt dat een strenge lockdown in een periode van twee weken niet werkt: "Als je kiest voor een sterkere lockdown denk ik niet dat het een periode is van twee weken, dan zit je echt langer in zo'n situatie."

<em>Op1</em> gemist? <em>Anne Wensing</em> denkt niet dat lockdown van twee weken helpt (<em>video</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 27 oktober terugkijken. Anne Wensing denkt dat een strenge lockdown in een periode van twee weken niet werkt: "Als je kiest voor een sterkere lockdown denk ik niet dat het een periode is van twee weken, dan zit je echt langer in zo'n situatie." Ze wordt gesteund door NOS-verslaggever Xander van der Wulp: "Dat is soweiso de conclusie van het hele verhaal." Bekijk het hele gesprek met Anne Wensing hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Anne Wensing denkt niet dat lockdown van twee weken helpt (video)

Ze wordt gesteund door NOS-verslaggever Xander van der Wulp: "Dat is soweiso de conclusie van het hele verhaal."

Bekijk het hele gesprek met Anne Wensing hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Anne Wensing denkt niet dat lockdown van twee weken helpt (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen