Samenvatting Liverpool - FC Midtjylland (Champions League)

Samenvatting Liverpool - FC Midtjylland (Champions League)

Samenvatting <em>Liverpool - FC Midtjylland</em> (Champions League) Bekijk alle hoogtepunten, aankondigingen en samenvattingen van de Champions League op Gids.tv. Liverpool en FC Midtjylland, twee van de drie tegenstanders van Ajax in de Champions League, speelde dinsdagavond tegen elkaar in Liverpool. Samenvatting Atalanta - Ajax (Champions League) Bekijk deze video » De Engelsen wonnen met 2-0 van de Denen. In de 55ste minuut scoorde spits Diogo Jota, op aangeven van Trent Alexander-Arnold. In de 3de minuut van de blessuretijd kreeg Liverpool nog een penalty, die gemaakt werd door Mohamed Salah. Bekijk de samenvatting van Liverpool - FC Midtjylland hierboven. Bekijk ook Samenvatting Lokomotiv Moskou - Bayern München (Champions League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Liverpool - FC Midtjylland (Champions League)

Bekijk alle hoogtepunten, aankondigingen en samenvattingen van de Champions League op Gids.tv.

Liverpool en FC Midtjylland, twee van de drie tegenstanders van Ajax in de Champions League, speelde dinsdagavond tegen elkaar in Liverpool.

De Engelsen wonnen met 2-0 van de Denen. In de 55ste minuut scoorde spits Diogo Jota, op aangeven van Trent Alexander-Arnold. In de 3de minuut van de blessuretijd kreeg Liverpool nog een penalty, die gemaakt werd door Mohamed Salah.

Bekijk de samenvatting van Liverpool - FC Midtjylland hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Liverpool - FC Midtjylland (Champions League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen