Concert van hoop: Nick & Simon over strikte coronaregels (video)

Concert van hoop: Nick & Simon over strikte coronaregels (video)

Bert van Leeuwen presenteert woensdagavond LIVE vanuit een leeg Ahoy het Concert van hoop. "We doen dit om Nederland weer een beetje op te beuren", vertelt hij.

Strikte regels
Ook Nick & Simon zijn van de partij. Ze twijfelden geen moment toen ze gevraagd werden maar snappen ook dat alles anders zal zijn dan normaal. Wellicht zullen ze collega-artiesten als Maan, Trijntje Oosterhuis en Andre Hazes zelfs niet eens zien: "Het is allemaal heel strikt. Misschien is het zo streng dat we gaan rouleren", aldus Keizer. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

<em>Concert van hoop</em>: Nick &amp; Simon over strikte coronaregels (video) Bert van Leeuwen presenteert woensdagavond LIVE vanuit een leeg Ahoy het Concert van hoop. "We doen dit om Nederland weer een beetje op te beuren", vertelt hij. Strikte regelsOok Nick & Simon zijn van de partij. Ze twijfelden geen moment toen ze gevraagd werden maar snappen ook dat alles anders zal zijn dan normaal. Wellicht zullen ze collega-artiesten als Maan, Trijntje Oosterhuis en Andre Hazes zelfs niet eens zien: "Het is allemaal heel strikt. Misschien is het zo streng dat we gaan rouleren", aldus Keizer. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Bert van Leeuwen over naaktmodel in Het Perfecte Plaatje: "Goed geschapen" (video) Bekijk deze video »
TV :
Concert van hoop: Nick & Simon over strikte coronaregels (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Concert van hoop: Nick & Simon over strikte coronaregels (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen