Talkshow M gemist? Dit doen online platforms tegen fake news en desinformatie

Talkshow M gemist? Dit doen online platforms tegen fake news en desinformatie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 28 oktober. Je kunt ook de hele M-uitzending van 28 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Dit doen <em>online platforms</em> tegen fake news en desinformatie Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 28 oktober. Je kunt ook de hele M-uitzending van 28 oktober terugkijken bij Gids.tv. Rechtshistoricus en Amerikakenner Madelijn van Nieuwenhuizen constateert in M dat de grote techreuzen achter online platforms als Facebook, Instagram en Twitter de afgelopen tijd veel hebben gedaan om fake news en desinformatie te bestrijden. Het is een belangrijke stap in de aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen, die hier sterk door beïnvloed lijken te worden. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: ‘Diepte-interview’ Tom Dumoulin over de Amerikaanse verkiezingen Bekijk deze video » Jensen: "Wat als Donald Trump volgende week de Amerikaanse verkiezingen wint?" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Dit doen online platforms tegen fake news en desinformatie

Rechtshistoricus en Amerikakenner Madelijn van Nieuwenhuizen constateert in M dat de grote techreuzen achter online platforms als Facebook, Instagram en Twitter de afgelopen tijd veel hebben gedaan om fake news en desinformatie te bestrijden. Het is een belangrijke stap in de aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen, die hier sterk door beïnvloed lijken te worden.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Dit doen online platforms tegen fake news en desinformatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier