Jinek gemist? Microbioloog Rosanne Hertzberger: "Als zelfs de Duitsers het niet kunnen..."

Jinek gemist? Microbioloog Rosanne Hertzberger: "Als zelfs de Duitsers het niet kunnen..."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op woensdag 28 oktober. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 28 oktober terugkijken.

Microbioloog Rosanne Y. Hertzberger heeft de hoop een beetje verloren. Ze dacht altijd dat Duitsland een goede maatstaf was voor Nederland, maar nu kan zelfs Duitsland de cijfers niet terugdringen. Ze denkt dat het voornamelijk door onze Westerse cultuur komt dat wij het coronavirus niet onder controle kunnen krijgen.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Microbioloog Rosanne Hertzberger: &quot;Als zelfs de Duitsers het niet kunnen...&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op woensdag 28 oktober. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 28 oktober terugkijken. Microbioloog Rosanne Y. Hertzberger heeft de hoop een beetje verloren. Ze dacht altijd dat Duitsland een goede maatstaf was voor Nederland, maar nu kan zelfs Duitsland de cijfers niet terugdringen. Ze denkt dat het voornamelijk door onze Westerse cultuur komt dat wij het coronavirus niet onder controle kunnen krijgen. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek gemist? Lucille Werner over haar nieuwe politieke carrière (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Microbioloog Rosanne Hertzberger: "Als zelfs de Duitsers het niet kunnen..."Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Microbioloog Rosanne Hertzberger: "Als zelfs de Duitsers het niet kunnen..." of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen