Op1 gemist? Frank Oostdam: "Koning naar Griekenland is een goed voorbeeld!"

Op1 gemist? Frank Oostdam: "Koning naar Griekenland is een goed voorbeeld!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 28 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 28 oktober terugkijken.

Na alle ophef over de vakantie van de Oranjes naar Griekenland, zijn ze teruggekeerd naar Nederland. Frank Oostdam vond dit belachelijk. Hij vond het juist een goed voorbeeld aan de rest van de bevolking, dat reizen gewoon kan.

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Frank Oostdam: &quot;Koning naar Griekenland is een goed voorbeeld!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 28 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 28 oktober terugkijken. Na alle ophef over de vakantie van de Oranjes naar Griekenland, zijn ze teruggekeerd naar Nederland. Frank Oostdam vond dit belachelijk. Hij vond het juist een goed voorbeeld aan de rest van de bevolking, dat reizen gewoon kan. Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Mona Keijzer kan niet meer praten met Thierry Baudet (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Frank Oostdam: "Koning naar Griekenland is een goed voorbeeld!"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Frank Oostdam: "Koning naar Griekenland is een goed voorbeeld!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier