Actiefilm Mr. & Mrs. Smith donderdag te zien bij Net5: bekijk de trailer

Actiefilm Mr. & Mrs. Smith donderdag te zien bij Net5: bekijk de trailer

Donderdagavond wordt de spannende actiefilm Mr. & Mrs. Smith uitgezonden bij Net5. Deze thriller kwam uit in 2005 en werd niet alleen een succesvolle film, tijdens de opnames vielen hoofdrolspelers Angelina Jolie en Brad Pitt als een blok voor elkaar. Hun huwelijk is inmiddels alweer voorbij, maar Mr. & Mrs. Smith is er natuurlijk nog steeds. Het verhaal draait om een ogenschijnlijk normaal en gelukkig stel, John en Jane Smith. Totdat blijkt dat beiden huurmoordenaars zijn en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn.

Mr. & Mrs. Smith is donderdag 29 oktober om 20.30 uur te zien op Net5. Hieronder kun je de trailer van Mr. & Mrs. Smith bekijken.

Actiefilm <em>Mr. &amp; Mrs. Smith</em> donderdag te zien bij Net5: bekijk de trailer Donderdagavond wordt de spannende actiefilm Mr. & Mrs. Smith uitgezonden bij Net5. Deze thriller kwam uit in 2005 en werd niet alleen een succesvolle film, tijdens de opnames vielen hoofdrolspelers Angelina Jolie en Brad Pitt als een blok voor elkaar. Hun huwelijk is inmiddels alweer voorbij, maar Mr. & Mrs. Smith is er natuurlijk nog steeds. Het verhaal draait om een ogenschijnlijk normaal en gelukkig stel, John en Jane Smith. Totdat blijkt dat beiden huurmoordenaars zijn en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn. Mr. & Mrs. Smith is donderdag 29 oktober om 20.30 uur te zien op Net5. Hieronder kun je de trailer van Mr. & Mrs. Smith bekijken. Zien: Flirt Jennifer Aniston met ex-man Brad Pitt in live Zoom-video? Bekijk deze video » Komt er een einde aan de vechtscheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie? (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Actiefilm Mr. & Mrs. Smith donderdag te zien bij Net5: bekijk de trailerCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Actiefilm Mr. & Mrs. Smith donderdag te zien bij Net5: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen