Geschokte reacties op dood 73-jarige man uit Arnhem: "Schofterig, walgelijk" (video)

Geschokte reacties op dood 73-jarige man uit Arnhem: "Schofterig, walgelijk" (video)

Arnhem werd woensdagavond (28 oktober) opgeschrikt door de dood van een 73-jarige man. Hij werd zwaar mishandeld door een groepje jongens, en de inwoners van de Gelderse stad hebben er geen goed woord voor over. "Ik vind het schofterig, walgelijk en absurd," aldus een man.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

Geschokte reacties op dood 73-jarige man uit <em>Arnhem</em>: &quot;Schofterig, walgelijk&quot; (video) Arnhem werd woensdagavond (28 oktober) opgeschrikt door de dood van een 73-jarige man. Hij werd zwaar mishandeld door een groepje jongens, en de inwoners van de Gelderse stad hebben er geen goed woord voor over. "Ik vind het schofterig, walgelijk en absurd," aldus een man. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook ZIEN: Heftige beelden van mishandeling buschauffeur in Amsterdam (video) Bekijk deze video » Lil Kleine betrokken bij mishandeling in café: bekijk het opsporingsbericht Bekijk deze video »
Nieuws :
Geschokte reacties op dood 73-jarige man uit Arnhem: "Schofterig, walgelijk" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geschokte reacties op dood 73-jarige man uit Arnhem: "Schofterig, walgelijk" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen