Bizarre beelden: pasgeboren baby achtergelaten op vliegveld in Qatar

Bizarre beelden: pasgeboren baby achtergelaten op vliegveld in Qatar

Begin oktober werd er op het Hamad International Airport in Qatar een pasgeboren baby gevonden in een toilet. Het kindje was gewikkeld in een plastic zak en onder afval verstopt, maar de moeder is nog niet gevonden - zelfs niet na een controversieel onderzoek onder Australische passagiers. De autoriteiten hebben de baby onder hun hoede genomen.

Bekijk de beelden van de baby in Qatar hieronder.

Bizarre beelden: pasgeboren <em>baby</em> achtergelaten op vliegveld in <em>Qatar</em> Begin oktober werd er op het Hamad International Airport in Qatar een pasgeboren baby gevonden in een toilet. Het kindje was gewikkeld in een plastic zak en onder afval verstopt, maar de moeder is nog niet gevonden - zelfs niet na een controversieel onderzoek onder Australische passagiers. De autoriteiten hebben de baby onder hun hoede genomen. Bekijk de beelden van de baby in Qatar hieronder. Bekijk ook Jinek: Waarom worden minder baby’s te vroeg geboren in coronacrisis? Bekijk deze video » Chantal Janzen tegen Kim Feenstra: "Hopelijk blijven gebroken nachten je bespaard" (video) Bekijk deze video »
Buitenland :
Bizarre beelden: pasgeboren baby achtergelaten op vliegveld in QatarPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden: pasgeboren baby achtergelaten op vliegveld in Qatar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen