Wereldkampioen Twan van Gendt bouwt BMX-baan in achtertuin: 'Dit is het complete eerste stuk van Tokyo'

Wereldkampioen Twan van Gendt bouwt BMX-baan in achtertuin: 'Dit is het complete eerste stuk van Tokyo'

Veel topsporters zijn door alle corona-maatregelen aan huis gebonden. Wereldkampioen BMX'en Twan van Gendt kon echter niet stilzitten en vond een passende oplossin. Hij liet een deel van de olympische baan in Tokyo nabouwen in zijn achtertuin.

Bekijk hieronder het fragment uit POW.

Wereldkampioen <em>Twan van Gendt</em> bouwt BMX-baan in achtertuin: 'Dit is het complete eerste stuk van Tokyo' Veel topsporters zijn door alle corona-maatregelen aan huis gebonden. Wereldkampioen BMX'en Twan van Gendt kon echter niet stilzitten en vond een passende oplossin. Hij liet een deel van de olympische baan in Tokyo nabouwen in zijn achtertuin. Bekijk hieronder het fragment uit POW. Bekijk ook Ruzie Geert Wilders en Erdogan: "Wilders is toch ook een terrorist?" (video) Bekijk deze video » Zien: Slijptol krijgt twerkles bij eerste twerk-school van Nederland Bekijk deze video » Coronademonstranten in Rotterdam over spoedwet: 'Wij trekken aan de noodrem!' Bekijk deze video »
Entertainment :
Wereldkampioen Twan van Gendt bouwt BMX-baan in achtertuin: 'Dit is het complete eerste stuk van Tokyo'Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wereldkampioen Twan van Gendt bouwt BMX-baan in achtertuin: 'Dit is het complete eerste stuk van Tokyo' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen