Op1 gemist? 'De dreiging van terroristische eenlingen is moeilijk te controleren'

Op1 gemist? 'De dreiging van terroristische eenlingen is moeilijk te controleren'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 29 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 29 oktober terugkijken.

Jeanine de Roy van Zuijdewijn doet onderzoek naar de reacties op terroristische aanslagen in Europa. In Op1 praat ze over de situatie in Frankrijk en Nederland. ''De dreiging van eenlingen is heel moeilijk te controleren. Het zijn eenlingen die op een bepaald moment ook over kunnen gaan tot actie.''

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? 'De dreiging van terroristische eenlingen is moeilijk te controleren' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 29 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 29 oktober terugkijken. Jeanine de Roy van Zuijdewijn doet onderzoek naar de reacties op terroristische aanslagen in Europa. In Op1 praat ze over de situatie in Frankrijk en Nederland. ''De dreiging van eenlingen is heel moeilijk te controleren. Het zijn eenlingen die op een bepaald moment ook over kunnen gaan tot actie.'' Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Peter Langenbach (Maasstad Ziekenhuis): ‘Dit is mijn ergste nachtmerrie’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? 'De dreiging van terroristische eenlingen is moeilijk te controleren'Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? 'De dreiging van terroristische eenlingen is moeilijk te controleren' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen