Jinek gemist? Jesse Klaver pleit voor vuurwerkverbod vanwege coronacrisis

Jinek gemist? Jesse Klaver pleit voor vuurwerkverbod vanwege coronacrisis

Jinek gemist? Kijk de beste fragmenten en alle uitzending terug via Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Jesse Klaver pleit voor vuurwerkverbod vanwege coronacrisis Jinek gemist? Kijk de beste fragmenten en alle uitzending terug via Gids.tv. Een bittere pil voor verstokte vuurwerkliefhebbers: GroenLinks-voorman Jesse Klaver wil dit jaar een algeheel vuurwerkverbod vanwege de coronacrisis. Zijn voorstel is het gevolg van de druk op de zorg, die door vuurwerk alleen maar verder zou toenemen: elk jaar belanden er met Oud en Nieuw veel gewonden in het ziekenhuis. Ernst Kuipers staat vierkant achter het voorstel van Klaver. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Jesse Klaver beschuldigd van omkoping vanwege bizar plan voor 18-jarigen Bekijk deze video » Johan Derksen: "Jesse Klaver is grootste dwaas uit de politiek" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Jesse Klaver pleit voor vuurwerkverbod vanwege coronacrisis

Een bittere pil voor verstokte vuurwerkliefhebbers: GroenLinks-voorman Jesse Klaver wil dit jaar een algeheel vuurwerkverbod vanwege de coronacrisis. Zijn voorstel is het gevolg van de druk op de zorg, die door vuurwerk alleen maar verder zou toenemen: elk jaar belanden er met Oud en Nieuw veel gewonden in het ziekenhuis. Ernst Kuipers staat vierkant achter het voorstel van Klaver.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Jesse Klaver pleit voor vuurwerkverbod vanwege coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier