Jinek gemist? Jeroen van Koningsbrugge over Kamp van Koningsbrugge

Jinek gemist? Jeroen van Koningsbrugge over Kamp van Koningsbrugge

Vanaf zaterdag is Kamp van Koningsbrugge, waarin 15 burgers vrijwillig de zwaarste training van het Nederlandse leger ondergaan, te zien op NPO1. Presentator Jeroen van Koningsbrugge sprak er donderdagavond over bij Jinek: "De deelnemers weten wat er gaan komen en zijn fysiek en psychisch helemaal in orde, maar dat maakt op een gegeven moment niet meer uit." Bekijk het fragment van Jinek hieronder.

Jinek gemist? Jeroen van Koningsbrugge over <em>Kamp van Koningsbrugge</em> Vanaf zaterdag is Kamp van Koningsbrugge, waarin 15 burgers vrijwillig de zwaarste training van het Nederlandse leger ondergaan, te zien op NPO1. Presentator Jeroen van Koningsbrugge sprak er donderdagavond over bij Jinek: "De deelnemers weten wat er gaan komen en zijn fysiek en psychisch helemaal in orde, maar dat maakt op een gegeven moment niet meer uit." Bekijk het fragment van Jinek hieronder.
TV :
Jinek gemist? Jeroen van Koningsbrugge over Kamp van KoningsbruggeCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Jeroen van Koningsbrugge over Kamp van Koningsbrugge of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen