Hugo de Jonge: 'Draconische maatregelen lijken nu nog niet nodig' (video)

Hugo de Jonge: 'Draconische maatregelen lijken nu nog niet nodig' (video)

De draconische maatregelen om een verdere beperking van de coronabesmettingen een halt toe te roepen blijken voorlopig nog niet nodig, laat Hugo de Jonge vrijdagmiddag weten: "Afgelopen dinsdag hebben we gezegd dat als die stijging heel erg door zou zetten, we sowieso aanvullende maatregelen moesten nemen, dat lijkt in ieder geval niet het geval."

Toch aanvullend pakket?
Hij vervolgt: "We willen nu wel die daling gaan zien. We moeten van de afvlakking naar de daling toe. Dan ligt er een tweede vraag op tafel, namelijk: is het nodig om een aanvullend maatregelenpakket te treffen om te zorgen dat die daling zo snel als mogelijk gaat." Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder.

<em>Hugo de Jonge</em>: 'Draconische maatregelen lijken nu nog niet nodig' (video) De draconische maatregelen om een verdere beperking van de coronabesmettingen een halt toe te roepen blijken voorlopig nog niet nodig, laat Hugo de Jonge vrijdagmiddag weten: "Afgelopen dinsdag hebben we gezegd dat als die stijging heel erg door zou zetten, we sowieso aanvullende maatregelen moesten nemen, dat lijkt in ieder geval niet het geval." Toch aanvullend pakket?Hij vervolgt: "We willen nu wel die daling gaan zien. We moeten van de afvlakking naar de daling toe. Dan ligt er een tweede vraag op tafel, namelijk: is het nodig om een aanvullend maatregelenpakket te treffen om te zorgen dat die daling zo snel als mogelijk gaat." Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Hugo de Jonge over eventueel aanvullende maatregelen: "De vraag is op welk moment dat nodig is" (video) Bekijk deze video » Bekijk hier de samenvatting van het persmoment van Mark Rutte (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Hugo de Jonge: 'Draconische maatregelen lijken nu nog niet nodig' (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge: 'Draconische maatregelen lijken nu nog niet nodig' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen