Weet Wat Je Date aflevering 1: Eva Eikhout onderzoekt daten als je afwijkt van de norm

Weet Wat Je Date aflevering 1: Eva Eikhout onderzoekt daten als je afwijkt van de norm

Eva Eikhout is te zien in de online serie Weet Wat Je Date. Eva zit in een rolstoel omdat ze het grootste deel van haar armen en benen mist, maar toch is ze lekker aan het daten. Alleen groeien deze dates niet uit tot een serieuze relatie. Daarom gaat Eva in Weet Wat Je Date op onderzoek uit. Hoe werkt daten als je afwijkt van de norm, en past er echt op ieder potje een dekseltje?

Bekijk de eerste aflevering van Weet Wat Je Date in de video hieronder.

Weet Wat Je Date is elke vrijdag te zien op het Youtubekanaal van NPO3. Je kunt elke aflevering van Weet Wat Je Date terugkijken bij Gids.tv.

<em>Weet Wat Je Date</em> aflevering 1: Eva Eikhout onderzoekt daten als je afwijkt van de norm Bekijk ook Eva Eikhout over Weet Wat Je Date: "Mannen willen commitment niet aan met me" (video) Bekijk deze video » Eva Eikhout is te zien in de online serie Weet Wat Je Date. Eva zit in een rolstoel omdat ze het grootste deel van haar armen en benen mist, maar toch is ze lekker aan het daten. Alleen groeien deze dates niet uit tot een serieuze relatie. Daarom gaat Eva in Weet Wat Je Date op onderzoek uit. Hoe werkt daten als je afwijkt van de norm, en past er echt op ieder potje een dekseltje? Bekijk de eerste aflevering van Weet Wat Je Date in de video hieronder. Weet Wat Je Date is elke vrijdag te zien op het Youtubekanaal van NPO3. Je kunt elke aflevering van Weet Wat Je Date terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Antoine krijgt flink wat kritiek op gedrag (video) Bekijk deze video » Zien: Gaby Blaaser verspreekt zich over nieuwe liefde: ‘Niet Bas Schothorst’ (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Weet Wat Je Date aflevering 1: Eva Eikhout onderzoekt daten als je afwijkt van de normCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Weet Wat Je Date aflevering 1: Eva Eikhout onderzoekt daten als je afwijkt van de norm of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen