Vrouw zwaargewond gevonden op de weg in Amsterdam, bestuurder doorgereden

Vrouw zwaargewond gevonden op de weg in Amsterdam, bestuurder doorgereden

Een 34-jarige vrouw is donderdagavond zwaargewond gevonden op de weg. Kort daarna overleed ze op Reigersbosdreef in Amsterdam-Zuidoost. De politie tast nog in het duister, omwonenden uiten hun afschuw. “Wie doet nou zoiets?”

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

Vrouw <em>zwaargewond</em> gevonden op de weg in <em>Amsterdam</em>, bestuurder doorgereden Een 34-jarige vrouw is donderdagavond zwaargewond gevonden op de weg. Kort daarna overleed ze op Reigersbosdreef in Amsterdam-Zuidoost. De politie tast nog in het duister, omwonenden uiten hun afschuw. “Wie doet nou zoiets?” Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Woning beschoten in het Limburgse Born, omwonenden in shock (video) Bekijk deze video » Hugo de Jonge: 'Draconische maatregelen lijken nu nog niet nodig' (video) Bekijk deze video » Ringstaartmaki in Beekse Bergen viert verjaardag met taart (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrouw zwaargewond gevonden op de weg in Amsterdam, bestuurder doorgeredenPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrouw zwaargewond gevonden op de weg in Amsterdam, bestuurder doorgereden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen