Live stream NK Afstanden schaatsen (zaterdag 31 oktober)

Live stream NK Afstanden schaatsen (zaterdag 31 oktober)

Kijk zaterdag 31 oktober vanaf 13.10 uur LIVE naar het NK Afstanden schaatsen via de livestream hierboven.

Van vrijdag 30 oktober tot en met zondag 1 november zijn de NK afstanden schaatsen in een leeg Thialf. De NOS zendt de zaterdag live uit op NOS.nl, dat je ook kunt kijken via de Gids.tv-livestream hierboven.

Bekijk hier het complete programma van de NK Afstanden.

De NK afstanden schaatsen is op zaterdag 31 oktober live te zien bij de NOS en via bovenstaande livestream.

Live stream <em>NK Afstanden schaatsen</em> (zaterdag 31 oktober) Kijk zaterdag 31 oktober vanaf 13.10 uur LIVE naar het NK Afstanden schaatsen via de livestream hierboven. Van vrijdag 30 oktober tot en met zondag 1 november zijn de NK afstanden schaatsen in een leeg Thialf. De NOS zendt de zaterdag live uit op NOS.nl, dat je ook kunt kijken via de Gids.tv-livestream hierboven. Bekijk hier het complete programma van de NK Afstanden. De NK afstanden schaatsen is op zaterdag 31 oktober live te zien bij de NOS en via bovenstaande livestream. Bekijk ook De Vooravond gemist? Sven Kramer over het stoppen met schaatsen Bekijk deze video » Sjinkie Knegt: Shorttrackwedstrijd in Thialf ondanks corona ‘heel bijzonder’ (video) Bekijk deze video »
Live :
Live stream NK Afstanden schaatsen (zaterdag 31 oktober)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Live stream NK Afstanden schaatsen (zaterdag 31 oktober) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen