Jort Kelder: ‘Mark Rutte is goed in vrouwen versieren, hij doet er alleen niks mee’

Jort Kelder: ‘Mark Rutte is goed in vrouwen versieren, hij doet er alleen niks mee’

Mark Rutte is opnieuw beschikbaar als lijsttrekker voor zijn partij. Als de VVD in maart nog steeds de grootste is, dan is hij nog steeds premier de komende vier jaar. Jort Kelder is een vriend van de minister-president en laat iets los over Rutte en vrouwen.

Bekijk hieronder het fragment uit POW.

<em>Jort Kelder</em>: ‘Mark Rutte is goed in vrouwen versieren, hij doet er alleen niks mee’ Mark Rutte is opnieuw beschikbaar als lijsttrekker voor zijn partij. Als de VVD in maart nog steeds de grootste is, dan is hij nog steeds premier de komende vier jaar. Jort Kelder is een vriend van de minister-president en laat iets los over Rutte en vrouwen. Bekijk hieronder het fragment uit POW. Bekijk ook Rolex-bende krijgt zes jaar gevangenisstraf: "Ze hadden er lol in" (video) Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Jort Kelder: "Afgang voor het beleid" (video) Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Jort Kelder over politieke afwegingen in de coronacrisis Bekijk deze video »
Entertainment :
Jort Kelder: ‘Mark Rutte is goed in vrouwen versieren, hij doet er alleen niks mee’Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jort Kelder: ‘Mark Rutte is goed in vrouwen versieren, hij doet er alleen niks mee’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen