The Masked Singer gemist? De Aap en de Zebra zingen 'Dancing in the Street'

The Masked Singer gemist? De Aap en de Zebra zingen 'Dancing in the Street'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 30 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van The Masked Singer van 30 oktober terugkijken bij Gids.tv.

De Aap en de Zebra mochten vandaag de battle met elkaar aangaan in The Masked Singer. Ze zongen het swingende nummer 'Dancing in the Street' van David Bowie en Mick Jagger. Heb jij al enig idee wie dit zijn?

Bekijk het fragment van The Masked Singer in de video hieronder.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em> gemist? De Aap en de Zebra zingen 'Dancing in the Street' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 30 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van The Masked Singer van 30 oktober terugkijken bij Gids.tv. De Aap en de Zebra mochten vandaag de battle met elkaar aangaan in The Masked Singer. Ze zongen het swingende nummer 'Dancing in the Street' van David Bowie en Mick Jagger. Heb jij al enig idee wie dit zijn? Bekijk het fragment van The Masked Singer in de video hieronder. The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook The Masked Singer: Carlo Boszhard weet van twee karakters zeker wie het zijn Bekijk deze video »
TV :
The Masked Singer gemist? De Aap en de Zebra zingen 'Dancing in the Street'Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer gemist? De Aap en de Zebra zingen 'Dancing in the Street' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen