The Masked Singer gemist? De Vos en Kameleon zingen 'Try'

The Masked Singer gemist? De Vos en Kameleon zingen 'Try'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 30 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van The Masked Singer van 30 oktober terugkijken bij Gids.tv.

De Vos en de Kameleon zingen Try van P!nk voor hun battle. Er worden allerlei namen genoemd, maar Carlo Boszhard denkt er eentje zeker te weten. Heb jij het al achterhaald?

Bekijk het fragment van The Masked Singer in de video hieronder.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em> gemist? De Vos en Kameleon zingen 'Try' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 30 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van The Masked Singer van 30 oktober terugkijken bij Gids.tv. De Vos en de Kameleon zingen Try van P!nk voor hun battle. Er worden allerlei namen genoemd, maar Carlo Boszhard denkt er eentje zeker te weten. Heb jij het al achterhaald? Bekijk het fragment van The Masked Singer in de video hieronder. The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Astronaut uit The Masked Singer te gast in de ochtendshow (video) Bekijk deze video »
TV :
The Masked Singer gemist? De Vos en Kameleon zingen 'Try'Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer gemist? De Vos en Kameleon zingen 'Try' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen