Ik Geloof In Mij: Wally dolblij met spectaculaire nieuwe videoclip

Ik Geloof In Mij: Wally dolblij met spectaculaire nieuwe videoclip

Wally heeft keihard gewerkt aan een nieuwe videoclip, zo is te zien in Ik Geloof In Mij. Hij hoopt met deze video bij het grote publiek door te breken en hij droomt al van veel succes. “Als het met mijn carrière lukt, dan waarschuw ik iedereen bij voorbaat wat er dan gaat gebeuren op het podium. Dat wordt echt spectaculair.”

Bekijk het fragment van Ik Geloof In Mij in de video hieronder.

De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Ik Geloof In Mij</em>: Wally dolblij met spectaculaire nieuwe videoclip Wally heeft keihard gewerkt aan een nieuwe videoclip, zo is te zien in Ik Geloof In Mij. Hij hoopt met deze video bij het grote publiek door te breken en hij droomt al van veel succes. “Als het met mijn carrière lukt, dan waarschuw ik iedereen bij voorbaat wat er dan gaat gebeuren op het podium. Dat wordt echt spectaculair.” Bekijk het fragment van Ik Geloof In Mij in de video hieronder. De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ik geloof in mij: René Le Blanc heeft nooit navigatie nodig... of toch wel? Bekijk deze video » Ik Geloof In Mij: Wally gebruikt gevaarlijke rookbom voor special effects in clip Bekijk deze video »
TV :
Ik Geloof In Mij: Wally dolblij met spectaculaire nieuwe videoclipCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik Geloof In Mij: Wally dolblij met spectaculaire nieuwe videoclip of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen