Kamp Van Koningsbrugge gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kamp Van Koningsbrugge gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kamp Van Koningsbrugge gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vijftien Nederlanders gaan de loodzware uitdaging aan om de opleiding van de Special Forces te volgen. Het is een uniek experiment, waarbij de deelnemers worden bijgestaan door Jeroen van Koningsbrugge. Hoe het ze vergaat, is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Acht dagenUit ruim duizend aanmeldingen zijn na een zware medische en psychologische test vier vrouwen en elf mannen geselecteerd. Ze volgen acht dagen lang de loodzware opleiding die de beste getrainde militaire eenheid van ons land ook heeft gevolgd. InstructeursOnder leiding van instructeurs Ray en Dai, worden de rekruten gepokt en gemazeld. De twee commando-experts halen het uiterste uit de kandidaten en weten precies wat ze willen zien in een commando. UitersteGemotiveerd tot op het bot zijn de deelnemers bereid om zowel fysiek als mentaal het uiterste van zichzelf te geven. Voor de een is het ultieme manier om te ontdekken waartoe hij in staat is. Een ander om zijn moeder trots te maken of om te laten zien dat ook kunnen vrouwen deze loodzware training aankunnen. Bekijk nu de preview van het nieuwe programma Kamp van Koningsbrugge Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vijftien Nederlanders gaan de loodzware uitdaging aan om de opleiding van de Special Forces te volgen. Het is een uniek experiment, waarbij de deelnemers worden bijgestaan door Jeroen van Koningsbrugge. Hoe het ze vergaat, is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Acht dagen
Uit ruim duizend aanmeldingen zijn na een zware medische en psychologische test vier vrouwen en elf mannen geselecteerd. Ze volgen acht dagen lang de loodzware opleiding die de beste getrainde militaire eenheid van ons land ook heeft gevolgd.

Instructeurs
Onder leiding van instructeurs Ray en Dai, worden de rekruten gepokt en gemazeld. De twee commando-experts halen het uiterste uit de kandidaten en weten precies wat ze willen zien in een commando.

Uiterste
Gemotiveerd tot op het bot zijn de deelnemers bereid om zowel fysiek als mentaal het uiterste van zichzelf te geven. Voor de een is het ultieme manier om te ontdekken waartoe hij in staat is. Een ander om zijn moeder trots te maken of om te laten zien dat ook kunnen vrouwen deze loodzware training aankunnen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kamp Van Koningsbrugge


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kamp Van Koningsbrugge gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen