Kijk LIVE: Briefing van RIVM en LNAZ aan de Kamer over coronavirus (4 november)

Kijk LIVE: Briefing van RIVM en LNAZ aan de Kamer over coronavirus (4 november)

Kijk LIVE: Briefing van RIVM en LNAZ aan de Kamer over <em>coronavirus</em> (4 november) Hierboven kun je op 4 november vanaf 09.30 uur de NOS-livestream met de briefing voor de Kamer over het coronavirus bekijken. Bekijk ook Samenvatting persconferentie Rutte en De Jonge van 3 november (video) Bekijk deze video » Vandaag krijgt de Kamer weer een briefing over het coronavirus. Ernst Kuipers (voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg) en Jaap van Dissel (directeur van het Centrum voor Infectieziektebestrijding van het RIVM) geven een update over de laatste stand van zaken. Strengere maatregelen ondanks daling besmettingenDinsdag hielden premier Mark Rutte en Hugo de Jonge nog een persconferentie over het coronavirus. Hierin werden nieuwe maatregelen aangekondigd, ondanks dat het aantal besmettingen daalt. Bekijk hierboven LIVE de update van het RIVM en LNAZ aan de Kamer over het coronavirus. Mark Rutte tegen eenzame jongeren: "Let op elkaar" (video) Bekijk deze video » Nieuwe coronamaatregelen: kunnen we dat mentaal nog aan? (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: Briefing van RIVM en LNAZ aan de Kamer over coronavirus (4 november)

Hierboven kun je op 4 november vanaf 09.30 uur de NOS-livestream met de briefing voor de Kamer over het coronavirus bekijken.

Vandaag krijgt de Kamer weer een briefing over het coronavirus. Ernst Kuipers (voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg) en Jaap van Dissel (directeur van het Centrum voor Infectieziektebestrijding van het RIVM) geven een update over de laatste stand van zaken.

Strengere maatregelen ondanks daling besmettingen
Dinsdag hielden premier Mark Rutte en Hugo de Jonge nog een persconferentie over het coronavirus. Hierin werden nieuwe maatregelen aangekondigd, ondanks dat het aantal besmettingen daalt.

Bekijk hierboven LIVE de update van het RIVM en LNAZ aan de Kamer over het coronavirus.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: Briefing van RIVM en LNAZ aan de Kamer over coronavirus (4 november) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen