Talkshow M gemist? Marc-Marie Huijbregts over de Amerikaanse verkiezingen

Talkshow M gemist? Marc-Marie Huijbregts over de Amerikaanse verkiezingen

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 6 november. Je kan ook de hele uitzending van 6 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Marc-Marie Huijbregts volgt de Amerikaanse verkiezingen op de voet. Hij prijst de Amerikaanse acteur Stephen Colbert om zijn manier van omgaan met de verkiezingen. Wij Nederlanders bekijken dit spektakel van een afstandje, maar wanneer het om jouw democratie gaat kan het echt een klap in je gezicht zijn, aldus Huijbregts.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Marc-Marie Huijbregts over de Amerikaanse verkiezingen Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 6 november. Je kan ook de hele uitzending van 6 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Marc-Marie Huijbregts volgt de Amerikaanse verkiezingen op de voet. Hij prijst de Amerikaanse acteur Stephen Colbert om zijn manier van omgaan met de verkiezingen. Wij Nederlanders bekijken dit spektakel van een afstandje, maar wanneer het om jouw democratie gaat kan het echt een klap in je gezicht zijn, aldus Huijbregts. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Talkshow M gemist? Patty Brard emotioneel en in paniek als haar huisdier doodgaat Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Marc-Marie Huijbregts over de Amerikaanse verkiezingen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV