Zien: Koninklijke Familie gaat niet op kerstvakantie naar Argentinië (video)

Zien: Koninklijke Familie gaat niet op kerstvakantie naar Argentinië (video)

Koning Willem-Alexander en zijn gezin gaan dit jaar niet op kerstvakantie door het "foutje" rond de herfstvakantie van de Oranjes.

Marc van der Linden meldt bij RTL Boulevard dat ze de vakantie naar Argentinië hebben gecancelled: "Het is nadrukkelijk gezegd natuurlijk, door de minister-president. Argentinië zit nu op slot, dus het zou al raar zijn als ze daar wel binnenkomen."

Zien: <em>Koninklijke Familie</em> gaat niet op <em>kerstvakantie</em> naar Argentinië (video) Koning Willem-Alexander en zijn gezin gaan dit jaar niet op kerstvakantie door het "foutje" rond de herfstvakantie van de Oranjes. Marc van der Linden meldt bij RTL Boulevard dat ze de vakantie naar Argentinië hebben gecancelled: "Het is nadrukkelijk gezegd natuurlijk, door de minister-president. Argentinië zit nu op slot, dus het zou al raar zijn als ze daar wel binnenkomen." Caribisch gebiedDe Oranjes zouden nog naar het Caribisch deel kunnen gaan, maar ook dat zou een verkeerd signaal af kunnen geven. Nu lijken ze een slot bij Apeldoorn te gaan huren: "Het hele domein daar is dicht, omdat het nu het jachtseizoen is. Normaal gesproken gaat hij nu jagen bij vrienden in Europa. Eén van zijn grootste hobby's doet hij nu niet meer." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Zien: Prinses Amalia doet mee aan springconcours in Oud-Gastel (video) Bekijk deze video » Marc van de Linden over Máxima powervrouw: "Ze maakte gedurfde keuzes" (video) Bekijk deze video »
Royals :
Zien: Koninklijke Familie gaat niet op kerstvakantie naar Argentinië (video)

Caribisch gebied
De Oranjes zouden nog naar het Caribisch deel kunnen gaan, maar ook dat zou een verkeerd signaal af kunnen geven. Nu lijken ze een slot bij Apeldoorn te gaan huren: "Het hele domein daar is dicht, omdat het nu het jachtseizoen is. Normaal gesproken gaat hij nu jagen bij vrienden in Europa. Eén van zijn grootste hobby's doet hij nu niet meer."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Koninklijke Familie gaat niet op kerstvakantie naar Argentinië (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier