Rapper Tur-G maakt neppe drillrap tegen geweld: "Dat is gangster" (video)

Rapper Tur-G maakt neppe drillrap tegen geweld: "Dat is gangster" (video)

De 18-jarige Arthur Cairo (rapper Tur-G) maakte een neppe drillrap. Het doel? Jongeren waarschuwen en hopelijk het bewustzijn creëren dat jongeren niemand neer hoeven te steken om erbij te horen. Volgens hem is het pas echt gangster als je later goed voor je kids kan zorgen of je moeder kunt helpen met een betere toekomst. Tot nu toe heeft hij goede reacties ontvangen op zijn muziek. Als hij maar één iemand geïnspireerd heeft om zijn leven te verbeteren, is de rapper echter al tevreden.

Bekijk de video van het Algemeen Dagblad hieronder.

Rapper Tur-G maakt <em>neppe drillrap</em> tegen geweld: &quot;Dat is gangster&quot; (video) De 18-jarige Arthur Cairo (rapper Tur-G) maakte een neppe drillrap. Het doel? Jongeren waarschuwen en hopelijk het bewustzijn creëren dat jongeren niemand neer hoeven te steken om erbij te horen. Volgens hem is het pas echt gangster als je later goed voor je kids kan zorgen of je moeder kunt helpen met een betere toekomst. Tot nu toe heeft hij goede reacties ontvangen op zijn muziek. Als hij maar één iemand geïnspireerd heeft om zijn leven te verbeteren, is de rapper echter al tevreden. Bekijk de video van het Algemeen Dagblad hieronder. Bekijk ook Talkshow M gemist? Slachtoffer Erdinç Acal heeft nachtmerries na steekpartij Bekijk deze video »
TV :
Rapper Tur-G maakt neppe drillrap tegen geweld: "Dat is gangster" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rapper Tur-G maakt neppe drillrap tegen geweld: "Dat is gangster" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier