De kroegen in China gaan weer open, bekijk de beelden (video)

De kroegen in China gaan weer open, bekijk de beelden (video)

Terwijl horeca-ondernemers in Nederland vrezen voor het voortbestaan is het in China feest. Het land lijkt het coronavirus volledig onder controle te hebben en daarom stromen de kroegen vol. In deze video van RTL Nieuws zie je hoe dat er aan toe gaat. Extra bijzonder: ze zijn gaan kijken in kroegen en restaurants van Nederlandse eigenaren. Hoe kijken zij naar de situatie in Nederland?

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder:

De <em>kroegen in China</em> gaan weer open, bekijk de beelden (video) Terwijl horeca-ondernemers in Nederland vrezen voor het voortbestaan is het in China feest. Het land lijkt het coronavirus volledig onder controle te hebben en daarom stromen de kroegen vol. In deze video van RTL Nieuws zie je hoe dat er aan toe gaat. Extra bijzonder: ze zijn gaan kijken in kroegen en restaurants van Nederlandse eigenaren. Hoe kijken zij naar de situatie in Nederland? Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder: Bekijk ook LuckyTV bij Beau: Mark Rutte wordt afgekapt door Hugo de Jonge Bekijk deze video » Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 10 over illegale coronafeesten Bekijk deze video » Kijk LIVE naar intocht Sinterklaas in Zwalk (zaterdag 14 november) Bekijk deze video »
Nieuws :
De kroegen in China gaan weer open, bekijk de beelden (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De kroegen in China gaan weer open, bekijk de beelden (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV