Maaike grijpt in als bankpasfraudeurs haar buurvrouw bestelen (video)

Maaike grijpt in als bankpasfraudeurs haar buurvrouw bestelen (video)

Bankpasfraudeurs zijn in de coronacrisis actiever dan ooit. Veel mensen worden met slimme babbeltrucs verleid om hun bankpas of pincode te geven. Zo ook de buurvrouw van Maaike. Gelukkig lette Maaike goed op en greep ze in.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder:

Maaike grijpt in als <em>bankpasfraudeurs</em> haar buurvrouw bestelen (video) Bankpasfraudeurs zijn in de coronacrisis actiever dan ooit. Veel mensen worden met slimme babbeltrucs verleid om hun bankpas of pincode te geven. Zo ook de buurvrouw van Maaike. Gelukkig lette Maaike goed op en greep ze in. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook Pedojagers gaan gewoon door, bekijk de reacties hier (video) Bekijk deze video » Frontale botsing en autobrand in Coevorden, man (25) komt om (video) Bekijk deze video » Veel Nederlanders zijn voor oranje reisadvies Curaçao (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maaike grijpt in als bankpasfraudeurs haar buurvrouw bestelen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV