Jan Dulles over Neptunus-masker in The Masked Singer: "Deed gewoon pijn"

Jan Dulles over Neptunus-masker in The Masked Singer: "Deed gewoon pijn"

Jan Dulles droeg in de populaire televisieshow The Masked Singer het kostuum van Neptunus. Hij was niet blij met het kostuum dat de makers voor hem uitzochten: "Ik was heel blij dat het masker af mocht. Het is een topzwaar apparaat en het zat heel strak om mijn hoofd. Het deed gewoon pijn. Het zag er mooi uit, maar het was niet leuk om te dragen."

Jan Dulles over Neptunus-masker in <em>The Masked Singer</em>: &quot;Deed gewoon pijn&quot; Jan Dulles droeg in de populaire televisieshow The Masked Singer het kostuum van Neptunus. Hij was niet blij met het kostuum dat de makers voor hem uitzochten: "Ik was heel blij dat het masker af mocht. Het is een topzwaar apparaat en het zat heel strak om mijn hoofd. Het deed gewoon pijn. Het zag er mooi uit, maar het was niet leuk om te dragen." Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Beau gemist? Jan Dulles en Noortje Herlaar zingen nummer The Masked Singer Bekijk deze video » Volendammers wisten wel beter: Jan Dulles is Neptunus in The Masked Singer (video) Bekijk deze video »
TV :
Jan Dulles over Neptunus-masker in The Masked Singer: "Deed gewoon pijn"

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jan Dulles over Neptunus-masker in The Masked Singer: "Deed gewoon pijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV