Bekijk hier de eerste trailer van De Slag om de Schelde (video)

Bekijk hier de eerste trailer van De Slag om de Schelde (video)

Met een budget van 14 miljoen euro is 'De Slag om de Schelde' de allergrootste Nederlandse film van de afgelopen 10 jaar. De speelfilm vertelt het verhaal over de 'vergeten slag om de Schelde' die bekend staat als één van de belangrijkste en heftigste veldslagen in West-Europa. In de film spelen de Nederlandse en Britse acteurs Gijs Blom, Susan Radder, Jamie Flatters en Tom Felton de hoofdrollen.

'De Slag om de Schelde' is vanaf 17 december te zien is in de bioscoop. Bekijk de trailer van RTL Boulevard hieronder.

Bekijk hier de eerste trailer van <em>De Slag om de Schelde</em> (video) Met een budget van 14 miljoen euro is 'De Slag om de Schelde' de allergrootste Nederlandse film van de afgelopen 10 jaar. De speelfilm vertelt het verhaal over de 'vergeten slag om de Schelde' die bekend staat als één van de belangrijkste en heftigste veldslagen in West-Europa. In de film spelen de Nederlandse en Britse acteurs Gijs Blom, Susan Radder, Jamie Flatters en Tom Felton de hoofdrollen. 'De Slag om de Schelde' is vanaf 17 december te zien is in de bioscoop. Bekijk de trailer van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Zeeland en Nederland herdenkende Slag om de Schelde Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk hier de eerste trailer van De Slag om de Schelde (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de eerste trailer van De Slag om de Schelde (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV