MAX Masterclass over voeding gemist? Bekijk hier de hele uitzending

MAX Masterclass over voeding gemist? Bekijk hier de hele uitzending

MAX Masterclass over voeding gemist? Bekijk hier de hele uitzending Hoogleraar voeding en gezondheid Jaap Seidell geeft in de laatste aflevering van MAX Masterclass en college over voeding. OngezondHet ene voedingsproduct ziet er nog verleidelijker uit dan het andere. Ze hebben alleen een groot nadeel. Ze zijn onweerstaanbaar lekker, maar vaak ongezond. Waarom eten we niet gezond? En waarom is dat zo moeilijk? Feiten en fabelsDe ene voedingshype na de andere vliegt ons om de oren en ieder decennium lijkt zijn eigen voedingsgoeroe te hebben. Maar wat zegt de wetenschap, wat zijn de feiten en fabels over voeding en wat we naar binnen werken, en hoe worden we dagelijks als consument verleid door de talloze voedselkeuzes? Miley Cyrus zweert bij Seagan-dieet: "Veganistisch, maar wel vis (video) Bekijk deze video » De Outsiders: Zo leeft Brahman vijf maanden zonder eten of drinken Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Hoogleraar voeding en gezondheid Jaap Seidell geeft in de laatste aflevering van MAX Masterclass en college over voeding.

Ongezond
Het ene voedingsproduct ziet er nog verleidelijker uit dan het andere. Ze hebben alleen een groot nadeel. Ze zijn onweerstaanbaar lekker, maar vaak ongezond. Waarom eten we niet gezond? En waarom is dat zo moeilijk?

Feiten en fabels
De ene voedingshype na de andere vliegt ons om de oren en ieder decennium lijkt zijn eigen voedingsgoeroe te hebben. Maar wat zegt de wetenschap, wat zijn de feiten en fabels over voeding en wat we naar binnen werken, en hoe worden we dagelijks als consument verleid door de talloze voedselkeuzes?

Bekijk hier alle video's en artikelen van MAX Masterclass

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV