Backstage beelden The Masked Singer: gaat het wel goed met Willeke Alberti?

Backstage beelden The Masked Singer: gaat het wel goed met Willeke Alberti?

Afgelopen vrijdag (13 november) zagen bijna vier miljoen mensen de finale van The Masked Singer op RTL 4. Een kleine week na de spetterende climax verblijdt Samantha Steenwijk, één van de deelnemers, haar volgers met exclusieve backstage beelden. Gaat het wel goed met Willeke Alberti?

Tante Wil
Alberti zit een snikheet en loodzwaar vogelpak, dat de nodige moeilijkheden met zich meebrengt - vooral voor een vrouw van 75 jaar. Steenwijk maakt zich dan ook zorgen om het welzijn van haar gewaardeerde collega. "Tante Wil, gaat het goed?" vraagt ze. "Nee," is het korte antwoord van Alberti. Uiteindelijk was ze dan ook de eerste afvaller.

Bekijk de backstage beelden van The Masked Singer hieronder. Je kunt alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Backstage beelden <em>The Masked Singer</em>: gaat het wel goed met Willeke Alberti? Afgelopen vrijdag (13 november) zagen bijna vier miljoen mensen de finale van The Masked Singer op RTL 4. Een kleine week na de spetterende climax verblijdt Samantha Steenwijk, één van de deelnemers, haar volgers met exclusieve backstage beelden. Gaat het wel goed met Willeke Alberti? Tante WilAlberti zit een snikheet en loodzwaar vogelpak, dat de nodige moeilijkheden met zich meebrengt - vooral voor een vrouw van 75 jaar. Steenwijk maakt zich dan ook zorgen om het welzijn van haar gewaardeerde collega. "Tante Wil, gaat het goed?" vraagt ze. "Nee," is het korte antwoord van Alberti. Uiteindelijk was ze dan ook de eerste afvaller. Bekijk de backstage beelden van The Masked Singer hieronder. Je kunt alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Spoiler: bekijk hier de eerste ontmaskering The Masked Singer Bekijk deze video » The Masked Singer: dit zijn de hints die de jury kreeg van Willeke Alberti Bekijk deze video » Willeke Alberti na deelname aan The Masked Singer: "Absoluut geen spijt van" Bekijk deze video »Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Backstage beelden The Masked Singer: gaat het wel goed met Willeke Alberti? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen