Syrië-vluchteling en journalist Somer werd bedreigd: "Hier mag ik schrijven wat ik wil" (video)

Syrië-vluchteling en journalist Somer werd bedreigd: "Hier mag ik schrijven wat ik wil" (video)

Somer vluchtte in 2015 naar Nederland via Turkije omdat terreurorganisatie Islamitische Staat hem bedreigde vanwege zijn journalistieke werk in zijn thuisland Syrië. In Nederland pakt hij zijn werk als journalist weer op, met de uitdagingen die daarbij komen kijken. Hij heeft meerdere trauma's opgelopen door zijn verleden. Toch is hij gelukkig en blij dat hij hier mag schrijven wat hij wilt.

Bekijk de video van het AD hieronder.

<em>Syrië-vluchteling</em> en journalist Somer werd bedreigd: &quot;Hier mag ik schrijven wat ik wil&quot; (video) Somer vluchtte in 2015 naar Nederland via Turkije omdat terreurorganisatie Islamitische Staat hem bedreigde vanwege zijn journalistieke werk in zijn thuisland Syrië. In Nederland pakt hij zijn werk als journalist weer op, met de uitdagingen die daarbij komen kijken. Hij heeft meerdere trauma's opgelopen door zijn verleden. Toch is hij gelukkig en blij dat hij hier mag schrijven wat hij wilt. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Theo Hiddema over IS-vrouwen: "Ik heb niets aan medemenselijkheid" Bekijk deze video »
Nieuws :
Syrië-vluchteling en journalist Somer werd bedreigd: "Hier mag ik schrijven wat ik wil" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Syrië-vluchteling en journalist Somer werd bedreigd: "Hier mag ik schrijven wat ik wil" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen