Ali B en Jan Smit laten in Beau exclusief voorproefje The Voice of Holland zien

Ali B en Jan Smit laten in Beau exclusief voorproefje The Voice of Holland zien

Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland staat op het punt van beginnen: vanaf vrijdag 20 november is het kijkcijferkanon weer wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Coaches Ali B en Jan Smit lieten in Beau alvast een exclusief voorproefje zien.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 19 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 19 november terugkijken bij Gids.tv.

Ali B en Jan Smit laten in <em>Beau</em> exclusief voorproefje <em>The Voice of Holland</em> zien Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland staat op het punt van beginnen: vanaf vrijdag 20 november is het kijkcijferkanon weer wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Coaches Ali B en Jan Smit lieten in Beau alvast een exclusief voorproefje zien. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 19 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 19 november terugkijken bij Gids.tv. Eerste auditantenIn de korte montage krijgen we de eerste drie auditanten te zien: een 28-jarige opticien uit Stadskanaal, Drenthe, een 17-jarige vluchteling uit Syrië die wacht op haar verblijfsvergunning en een 53-jarige man die al zijn hele leven zingt en die nu eindelijk door wil breken. Ali B spreekt al van het meest diverse seizoen ooit. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ali B en Jan Smit laten in Beau exclusief voorproefje The Voice of Holland zien

Eerste auditanten
In de korte montage krijgen we de eerste drie auditanten te zien: een 28-jarige opticien uit Stadskanaal, Drenthe, een 17-jarige vluchteling uit Syrië die wacht op haar verblijfsvergunning en een 53-jarige man die al zijn hele leven zingt en die nu eindelijk door wil breken. Ali B spreekt al van het meest diverse seizoen ooit.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ali B en Jan Smit laten in Beau exclusief voorproefje The Voice of Holland zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen