Zien: Barack Obama roast Donald Trump in interview met Jimmy Kimmel

Zien: Barack Obama roast Donald Trump in interview met Jimmy Kimmel

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn: Barack Obama bracht deze week het eerste deel van zijn autobiografie Een beloofd land uit. Hij verschijnt momenteel in tal van interviews en ook Jimmy Kimmel mocht lang spreken met de voormalige Amerikaanse president. Die liet het niet na om zijn opvolger Donald Trump flink te roasten.

Tekst gaat verder onder video.

Zien: <em>Barack Obama</em> roast Donald Trump in interview met Jimmy Kimmel Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn: Barack Obama bracht deze week het eerste deel van zijn autobiografie Een beloofd land uit. Hij verschijnt momenteel in tal van interviews en ook Jimmy Kimmel mocht lang spreken met de voormalige Amerikaanse president. Die liet het niet na om zijn opvolger Donald Trump flink te roasten. Tekst gaat verder onder video. LangDat begint al in de eerste minuut van het gesprek. Kimmel vraagt of Obama zijn boek zo lang heeft gemaakt (701 pagina's in de Engelstalige versie) om ervoor te zorgen dat Trump het nooit zal lezen. "Volgens mij hoeft het niet eens zevenhonderd pagina's lang te zijn om ervoor te zorgen dat hij het niet leest," grapt Obama. In de rest van het gesprek gaat het onder meer over de uittocht van Trump uit het Witte Huis en diens beslissing om het pandemie-team te ontmantelen. Bekijk het interview van Jimmy Kimmel met Donald Trump hierboven. Bekijk ook Zien: Barack Obama was doelwit van terroristische aanslag bij inauguratie 2009 Bekijk deze video » Zien: Barack Obama "walgde" van Congres na schietpartij op basisschool Bekijk deze video » Bekijk hier het Nieuwsuur-interview met Barack Obama (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Barack Obama roast Donald Trump in interview met Jimmy Kimmel

Lang
Dat begint al in de eerste minuut van het gesprek. Kimmel vraagt of Obama zijn boek zo lang heeft gemaakt (701 pagina's in de Engelstalige versie) om ervoor te zorgen dat Trump het nooit zal lezen. "Volgens mij hoeft het niet eens zevenhonderd pagina's lang te zijn om ervoor te zorgen dat hij het niet leest," grapt Obama. In de rest van het gesprek gaat het onder meer over de uittocht van Trump uit het Witte Huis en diens beslissing om het pandemie-team te ontmantelen.

Bekijk het interview van Jimmy Kimmel met Donald Trump hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV