Op1: Paul de Leeuw leert 'nat-in-nat' schilderen van Bob Ross-docent (video)

Op1: Paul de Leeuw leert 'nat-in-nat' schilderen van Bob Ross-docent (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 november terugkijken bij Gids.tv.

Paul de Leeuw heeft een les gehad in schilderen in de stijl van Bob Ross. Of zoals Bob Ross-docent Riek van de Bor het zegt: "Je hebt nat-in-nat leren schilderen". Paul heeft in anderhalf uur een schilderij gemaakt, en in dit fragment zie je het resultaat.

<em>Op1</em>: Paul de Leeuw leert 'nat-in-nat' schilderen van <em>Bob Ross-docent</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 november terugkijken bij Gids.tv. Paul de Leeuw heeft een les gehad in schilderen in de stijl van Bob Ross. Of zoals Bob Ross-docent Riek van de Bor het zegt: "Je hebt nat-in-nat leren schilderen". Paul heeft in anderhalf uur een schilderij gemaakt, en in dit fragment zie je het resultaat. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Paul de Leeuw leert 'nat-in-nat' schilderen van Bob Ross-docent (video)

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Paul de Leeuw leert 'nat-in-nat' schilderen van Bob Ross-docent (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV