Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week is cabaretier, acteur en zanger Gerard Cox te gast in Sterren op het Doek. LuxorDe rasechte Rotterdammer Gerard Cox wordt in het Oude Luxor Theater geportretteerd. OntroerendIn een openhartig en ontroerend gesprek met Özcan Akyol praat Gerard over zijn enerverende carrière, zijn adoratie voor zijn vader en hoe het is om zelf vader te zijn. KiezenAan het einde van de aflevering mag hij één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat ze heeft uitgekozen. Zien: Eva Jinek kan emoties niet bedwingen in nieuw seizoen Sterren op het doek Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: Adriaan van Dis nam wraak in gymzaal, ‘zaal van vernedering’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Deze week is cabaretier, acteur en zanger Gerard Cox te gast in Sterren op het Doek.

Luxor
De rasechte Rotterdammer Gerard Cox wordt in het Oude Luxor Theater geportretteerd.

Ontroerend
In een openhartig en ontroerend gesprek met Özcan Akyol praat Gerard over zijn enerverende carrière, zijn adoratie voor zijn vader en hoe het is om zelf vader te zijn.

Kiezen
Aan het einde van de aflevering mag hij één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat ze heeft uitgekozen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sterren op het doek


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier