Detectives: Shetland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detectives: Shetland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detectives: Shetland gemist? Bekijk hier de hele uitzending __Vanaf vanavond is het vijfde seizoen van de detectiveserie Shetland elke zaterdag om 22:10 uur te zien op NPO 2. De serie volgt inspecteur Jimmy Perez op de ruige en afgelegen Shetlandeilanden. Afgezaagde handAan het begin van het nieuwe seizoen wordt een afgezaagde hand gevonden op het strand. Al snel wordt duidelijk dat er opnieuw een moord in Shetland is gepleegd. ReconstruerenInspecteur Perez en zijn team doen hun best om het slachtoffer te identificeren en te reconstrueren wat er met hem gebeurd kan zijn. OnwilligDaarbij stuiten ze op een aantal onwillige, plaatselijke inwoners en een vrouw die hen kan vertellen wie de dode was, van wie steeds meer lichaamsdelen aanspoelen. Bekijk trailer Black Beauty (vanaf 27 november te zien op Disney+) Bekijk deze video » Bekijk hier de eerste trailer van De Slag om de Schelde (video) Bekijk deze video » Nederlandse kerstfilm De Familie Claus 7 december bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Uitzending :
Detectives: Shetland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

__Vanaf vanavond is het vijfde seizoen van de detectiveserie Shetland elke zaterdag om 22:10 uur te zien op NPO 2. De serie volgt inspecteur Jimmy Perez op de ruige en afgelegen Shetlandeilanden.

Afgezaagde hand
Aan het begin van het nieuwe seizoen wordt een afgezaagde hand gevonden op het strand. Al snel wordt duidelijk dat er opnieuw een moord in Shetland is gepleegd.

Reconstrueren
Inspecteur Perez en zijn team doen hun best om het slachtoffer te identificeren en te reconstrueren wat er met hem gebeurd kan zijn.

Onwillig
Daarbij stuiten ze op een aantal onwillige, plaatselijke inwoners en een vrouw die hen kan vertellen wie de dode was, van wie steeds meer lichaamsdelen aanspoelen.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Detectives: Shetland gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier