Zien: André Hazes deelt hilarische jeugdvideo van ruzie met zus Roxeanne

Zien: André Hazes deelt hilarische jeugdvideo van ruzie met zus Roxeanne

André Hazes heeft een video uit zijn jeugd geplaatst op Instagram. Het betreft niet bepaald een gezellige video, hierin is namelijk te zien dat een jonge Dré en zijn zus Roxeanne ruzie hebben. “Houd je bek joh, pot!”, aldus een kleine André. “Snap niet dat wij 4 jaar lang niet met elkaar hebben gesproken. Als kind was het namelijk één en al liefde”, grapt de zanger bij de video. Sinds een aantal maanden hebben de twee weer goed contact.

Bekijk de hilarische jeugdvideo van Roxeanne en André Hazes hieronder.

Zien: <em>André Hazes</em> deelt hilarische jeugdvideo van ruzie met zus Roxeanne André Hazes heeft een video uit zijn jeugd geplaatst op Instagram. Het betreft niet bepaald een gezellige video, hierin is namelijk te zien dat een jonge Dré en zijn zus Roxeanne ruzie hebben. “Houd je bek joh, pot!”, aldus een kleine André. “Snap niet dat wij 4 jaar lang niet met elkaar hebben gesproken. Als kind was het namelijk één en al liefde”, grapt de zanger bij de video. Sinds een aantal maanden hebben de twee weer goed contact. Bekijk de hilarische jeugdvideo van Roxeanne en André Hazes hieronder. Beau gemist? André Hazes: ‘Dré heeft een soort verlatingsangst richting mij’ Bekijk deze video » Roxeanne Hazes dolblij met verzoening André: 'We spreken elkaar heel veel' (video) Bekijk deze video »
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: André Hazes deelt hilarische jeugdvideo van ruzie met zus Roxeanne of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier