Geraldine En De Vrouwen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Geraldine En De Vrouwen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Geraldine En De Vrouwen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze laatste aflevering van Geraldine En De Vrouwen is iedereen weer terug in Nederland en zoekt Geraldine Kemper ze op om te kijken hoe het gaat. Geraldine volgt in dit programma vrouwen die te maken hebben gehad met seksueel geweld. TestZes weken na hun reis in Kroatië krijgen ze een test om te kijken of hun PTSS is gedaald of zelfs helemaal verdwenen. Dit blijkt voor een van hen een flinke tegenvaller. Oog in oogGeraldine zoekt de vrouwen op om te kijken hoe het gaat. Voor Anne begint eindelijk de rechtszaak waarin ze oog in oog moet komen te staan met de dader. Jinek gemist? Jorien open over seksueel geweld in Geraldine En De Vrouwen Bekijk deze video » Jinek: Jorien (Geraldine En De Vrouwen) vond de liefde ondanks PTSS Bekijk deze video »
Uitzending :
Geraldine En De Vrouwen gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze laatste aflevering van Geraldine En De Vrouwen is iedereen weer terug in Nederland en zoekt Geraldine Kemper ze op om te kijken hoe het gaat. Geraldine volgt in dit programma vrouwen die te maken hebben gehad met seksueel geweld.

Test
Zes weken na hun reis in Kroatië krijgen ze een test om te kijken of hun PTSS is gedaald of zelfs helemaal verdwenen. Dit blijkt voor een van hen een flinke tegenvaller.

Oog in oog
Geraldine zoekt de vrouwen op om te kijken hoe het gaat. Voor Anne begint eindelijk de rechtszaak waarin ze oog in oog moet komen te staan met de dader.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Geraldine en de vrouwen

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Geraldine En De Vrouwen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier