MotoGP: Zo ervaarden de coureurs dit seizoen tijdens corona (video)

MotoGP: Zo ervaarden de coureurs dit seizoen tijdens corona (video)

Het afgelopen jaar stond de hele wereld op zijn kop door corona. Dat had ook effect op de MotoGP. Eurosport vroeg aan coureurs hoe ze het afgelopen seizoen hebben ervaren. Ze zijn het er allemaal over eens dat het nieuwe jaar vast iets positievers beloofd.

Bekijk hieronder de video van Eurosport Nederland.

<em>MotoGP</em>: Zo ervaarden de coureurs dit seizoen tijdens corona (video) Het afgelopen jaar stond de hele wereld op zijn kop door corona. Dat had ook effect op de MotoGP. Eurosport vroeg aan coureurs hoe ze het afgelopen seizoen hebben ervaren. Ze zijn het er allemaal over eens dat het nieuwe jaar vast iets positievers beloofd. Bekijk hieronder de video van Eurosport Nederland. Bekijk ook Live stream EK Veldrijden (mannen) Bekijk deze video » Zien: David Gaudu wint voorlaatste etappe Vuelta 2020 (video) Bekijk deze video » Vuelta 2020: Bekijk de samenvatting van etappe 17 Bekijk deze video »
Sport :
MotoGP: Zo ervaarden de coureurs dit seizoen tijdens corona (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op MotoGP: Zo ervaarden de coureurs dit seizoen tijdens corona (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen