Video: Dertien verdachten van overval op woning Rotterdam nog vast

Video: Dertien verdachten van overval op woning Rotterdam nog vast

De dertien verdachten die zaterdag werden aangehouden rondom een woningoverval aan de Meiland in Rotterdam, zitten nog vast. Twee van de aangehouden verdachten zijn de overvallers, de elf anderen werden aangehouden omdat in de woning meerdere wapens werden aangetroffen.

Video: Dertien verdachten van overval op woning <em>Rotterdam</em> nog vast De dertien verdachten die zaterdag werden aangehouden rondom een woningoverval aan de Meiland in Rotterdam, zitten nog vast. Twee van de aangehouden verdachten zijn de overvallers, de elf anderen werden aangehouden omdat in de woning meerdere wapens werden aangetroffen. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Heftige beelden: medewerkers gegijzeld bij overval supermarkt (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: Beelden na gewelddadige overval juwelier Katwijk Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Dertien verdachten van overval op woning Rotterdam nog vast

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Dertien verdachten van overval op woning Rotterdam nog vast of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier