Video: beruchte prinses Diana interview met Martin Bashir (BBC)

Video: beruchte prinses Diana interview met Martin Bashir (BBC)

Juist op het moment dat de hele wereld massaal naar het nieuwe seizoen van The Crown kijkt, waarin prinses Diana haar opwachting maakt, is er een hoop consternatie over een wereldberoemd interview dat de prinses 25 jaar geleden gaf aan Martin Bashir, van de BBC.

Onderzoek
Diana's broer, Charles Spencer, claimt dat Bashir gelogen heeft om het vertrouwen van haar zus te winnen, zodat hij haar voor de camera kon krijgen. De BBC gaat onderzoek doen maar Spencer lijkt daar weinig vertrouwen in te hebben. Een deel van het interview, waarin Diana onder andere vertelt over de tijd dat ze aan boulimia leed en ingaat op de rol van Camilla Parker Bowles binnen haar huwelijk, zie je hieronder.

Video: beruchte <em>prinses Diana</em> interview met Martin Bashir (BBC) Juist op het moment dat de hele wereld massaal naar het nieuwe seizoen van The Crown kijkt, waarin prinses Diana haar opwachting maakt, is er een hoop consternatie over een wereldberoemd interview dat de prinses 25 jaar geleden gaf aan Martin Bashir, van de BBC. OnderzoekDiana's broer, Charles Spencer, claimt dat Bashir gelogen heeft om het vertrouwen van haar zus te winnen, zodat hij haar voor de camera kon krijgen. De BBC gaat onderzoek doen maar Spencer lijkt daar weinig vertrouwen in te hebben. Een deel van het interview, waarin Diana onder andere vertelt over de tijd dat ze aan boulimia leed en ingaat op de rol van Camilla Parker Bowles binnen haar huwelijk, zie je hieronder. Bekijk ook Zien: verlovingsinterview prinses Diana en prins Charles Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: beruchte prinses Diana interview met Martin Bashir (BBC)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: beruchte prinses Diana interview met Martin Bashir (BBC) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier